Hurry-Up uit Zwartemeer ‘Sportploeg van het Jaar 2016’ gemeente Emmen

JMS Hurry-Up heeft de titel ‘Sportploeg van het Jaar 2016’ in wacht gesleept tijdens de sportverkiezingen gemeente Emmen in het Hampshire Hotel Emmen.

Sportteam van het jaar 2016

Namens JMS Hurry-Up werd de prijs Sportteam van het jaar 2016 door ‘mister Hurry-Up’ Ronald Suelmann  en Bianca Kroes teammanager bij Hurry-Up in ontvangst genomen. Hurry-Up is hiermee automatisch ook genomineerd voor Sportploeg van Sportgala Drenthe. De verkiezing hiervan vind op 2 maart 2017 plaats

Organisatie

De verkiezingen worden al sinds 2001 georganiseerd door Bennie en Heintje Wolbers van Sport Pers Bureau Emmen. Naast het uitreiken van de prijzen traden in het Hampshire Hotel ook de slagwerkgroep van Henk Busscher uit Klazienaveen op evenals zangeres Tineke en Evert Wolters en ter afsluiting Jannes op.

De presentatie was in handen van Ineke Kemper. De jury bestond uit Henk Kuhl, Anry Kleine Deters, Lydia Schoonewille en Hilly de Lange-Gankema.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!