Nationale Voorleesdagen van start bij Bruna Klazienaveen

Vandaag zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Bruna Klazienaveen opende de Nationale Voorleesdagen in de winkel met het voorlezen uit “De Kleine Walvis”.

Illustraties

Bruna medewerkster Mariëlle de Haan las vanaf 14.30 uur in een aantal sessies voor uit het boekje “De Kleine Walvis.” Het boekje, waarin mooie illustraties zijn opgenomen, is geschikt voor kinderen tot ongeveer 3 jaar, en het is in een aantal verschillende uitvoeringen en groottes vanaf €4,95 verkrijgbaar bij de Bruna.

Idee

Harry Omloo, eigenaar Bruna Klazienaveen: “Het idee van het voorlezen in de winkel tijdens de Nationale Voorleesdagen komt bij Mariëlle vandaan en ook het organiseren ervan mag op haar conto worden bijgeschreven,” geeft Harry een beetje trots aan.Bruna Nationale Voorleesdagen

Basisscholen

Ook de basisscholen besteden erg veel aandacht aan de Nationale Voorleesdagen die vanaf vandaag 25 januari tot en met 4 februari gehouden worden. Dit om meer aandacht te gaan geven aan het voorlezen voor kinderen en de kwaliteit en kwantiteit te verbeteren.

Kleurwedstrijd

Aan de nationale Voorleesdagen is bij Bruna Klazienaveen een kleurwedstrijd voor kinderen verbonden.kleurplaat De kleurplaat kan gratis gehaald worden in de winkel aan de Langestraat in het centrum van Klazienaveen

Bruna Klazienaveen
Langestraat 111
7891 GG  Klazienaveen
Telefoon:  0591-318851

Openingstijden

Maandag    13:00 – 17:00 uur
Dinsdag       8:30 – 18:00 uur
Woensdag  8:30 – 18:00 uur
Donderdag 8:30 – 21:00 uur
Vrijdag          8:30 – 18:00 uur
Zaterdag     8:30 – 17:00 uur
Zondags gesloten

Klik hier voor alle foto’s.