JMS Hurry-Up nipt onderuit in oefenwedstrijd

In de oefenwedstrijd JMS Hurry-Up – HSG-Nordhorn gingen in sporthal De Eendracht te Zwartemeer de  mannen van Martin Vlijm gisterenavond nipt onderuit.

Spelcombinaties

In een, voor een oefenwedstrijd (met gratis toegang!) goed bezochte sporthal, was het voor de toeschouwers een interessante en sportieve wedstrijd om te zien. De mannen gingen aan beide zijden niet voluit, maar leverden toch uitstekende prestaties. Ook werden er vele spelcombinaties door Martin Vlijm uitgetest. Bij rust stond er 12-13 op het scorebord, en de eindstand was 26-27 in het voordeel van de HSG Norhorn.

Gezegd moet worden dat er een groot aandeel in de score voor de thuisploeg aan Tommy Falke kan worden toegeschreven. Hij bleek opnieuw een ‘koele kikker’ te zijn met nemen van een hele reeks toegekende strafworpen, en wist telkens de twee Duitse keepers te verschalken.

Zaterdagavond

Aanstaande zaterdagavond 28 januari staat de in de thuishal de BeNe-League topper tegen het Belgische HC Vise BM op het programma. Aanvang wedstrijd 20.00 uur.

Nominatie

Op deze avond is ook het evenement Sportverkiezing  Emmen ingepland. De datums vallen helaas gelijk voor het Zwartemeerse team, want de ploeg uit Zwartemeer is ook genomineerd als Sportteam van het jaar 2016 voor de Sportverkiezing Emmen, georganiseerd door Bennie Wolbers.