Goede belangstelling voor première Toneelgroep Klazienaveen in de Noorderbreedte

De Toneelgroep Klazienaveen mocht zich verheugen op een goede belangstelling tijdens de première van het blijspel “De Broodtrommel van Oude Rieks”.

Begeleidings Commissie Ouderen

Op vrijdagavond wisten maar liefs ruim 120 bezoekers, het merendeel ouderen, de weg naar de Noorderbreedte te vinden waar de première van het gratis toegankelijke toneelspel plaats vond.toneelgroep-klazienaveenHet blijspel dat geschreven en geredigeerd word door Adriaan Vellinga uit Erica, kende een gratis toegang en werd georganiseerd door de Begeleidings Commissie Ouderen Klazienaveen. toneelgroep-klazienaveenDe zaal was helaas niet helemaal bezet, achterin waren nog wel een redelijk aantal plaatsen beschikbaar, maar de aanwezige toeschouwers kregen een geweldig mooi toneelstuk voorgeschoteld.

Gemist?

Hebt u het blijspel gemist?  Geen paniek, want op zaterdag 11 maart aanstaande wordt er door de Toneelgroep Klazienaveen opnieuw in de Noorderbreedte gespeeld. Kijk hier voor meer informatie.toneelgroep-klazienaveen