KNMI waarschuwt met code geel voor ijzel in het noorden

Het KNMI waarschuwt voor morgenochtend (donderdag) en de komende nacht dat het in het gehele noorden lokaal glad kan worden door ijzel. Hiervoor heeft het KNMI een code geel uitgegeven.  Voor de eerstkomende uren zijn er vooralsnog geen waarschuwingen van kracht.

Titelfoto

Jongens als jullie dit zien en jullie wensen de titelfoto te ontvangen, stuur dan even een e-mailtje naar de redactie@klazienaveenlokaal.nl

Vannacht

Vanaf vannacht omstreeks 02.00 uur tot in de middag is de kans op lokale gladheid door ijzel groot volgens de waarschuwing van het KNMI.knmi code geel

Einde rijp

En dit betekend dat er morgen een einde komt aan voor wat betreft in ieder geval vandaag, een fantastische mooie middag met het aanwezige zonnetje en rijp aan de bomen en struiken, sprookjesachtige taferelen!winterwinterwinter

error: De inhoud van deze website is beschermd !!