Weersvooruitzicht tot en met dinsdag

Het aanhoudende winterweer met mist en lichte neerslag heeft ook zijn charme. Op de titelfoto een ontmoeting met twee meisjes in Klazienaveen die met hun slee en een emmertje zout bij zich zichtbaar genieten van dit mooie winterse weer.  De kou buiten deert hen blijkbaar helemaal niet. Meiden, als jullie dit lezen stuur even een e-mailtje naar de redactie dan ontvangen jullie de foto in je e-mailbox.

Weersvooruitzicht morgen

Vanavond  en vannacht is er kans kans op (dichte) mist. Het koelt af tot -7 °C en de wind is zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag nevelig en is de temperatuur ongeveer -5 °C. Tegen het eind van de morgen en in het begin van de middag zal de mist iets afnemen en is er een kleine kans op wat zonneschijn

komende dagen

De komende dagen houden we ongeveer hetzelfde weertype, de nachtvorsten worden wel wat minder met overdag temperaturen rond het vriespunt. Neerslag van enige betekenis wordt niet verwacht en het weekend met vooral de zondag en de maandag in het verschiet zal de zon volop kunnen gaan schijnen. De temperaturen blijven tot en met dinsdag s’nachts licht onder het vriespunt met maximaal -3  ºC.weerplaza

 

rijp
rijp