Nieuw in Klazienaveen: Janinka’s Trimsalon!

Klazienaveen heeft er een nieuw bedrijf bij: Janinka’s Trimsalon! De trimsalon voor hond, kat en konijn is sinds  16 januari geopend in het pandje hoek Brugstraat en het Van Echtenskanaal NZ nabij de Ovonde. In dit pand was voorheen een ijssalon gevestigd, en daar gaan vanaf vandaag de honden, katten en konijnen een was- en knipbeurt krijgen. Het is voor Janinka Slomp de tweede vestiging. In Hoogeveen heeft de jonge onderneemster voor alweer 6 jaar terug haar eerste vestiging geopend.

Dagelijkse verantwoording

Janinka zal zelf niet altijd in vestiging Klazienaveen aanwezig kunnen zijn, en heeft een goede plaatsvervangster gevonden in Monique Hemme uit Klazienaveen. Het ligt in de bedoeling dat Monique na een uitvoerige begeleiding en training de dagelijkse verantwoording krijgt op de Klazienaveense vestiging. Om lange wachttijden te voorkomen, kunnen de klanten alleen op afspraak terecht.

Ervaring

Dat Janinka ervaring heeft mag wel duidelijk zijn, in 2013 heeft ze in België een 3e prijs behaald op een Europese wedstrijd en dezelfde prijs een jaar later in Duitsland. In Nederland heeft ze onlangs een een 1e prijs aan het lijstje toegevoegd en is in 2016 tijdens de laatst gehouden Europese wedstrijden tweede geworden! Een respectabel erelijstje! Janinka’s Trimsalon is aangesloten bij het ABHB.

Adres gegevens:

Janinka’s Trimsalon
hoek Brugstraat/Van Echtenskanaal Noordzijde Klazienaveen

Hoogeveen:
Schilperoortstraat 62
7906 ES Hoogeveen

T: 06 254 309 04
E: janinkaslomp@hotmail.com

(rechtstreekse link naar onze Oypo-fotowebsite)