Spel2Daagse Klazienaveen zoekt sponsoren en vrijwilligers

De Spel2Daagse kan niet bestaan zonder de hulp Klazienaveense ondernemers. De Gouden Sponsor van het jaar 2016 was EEM Groepenkasten. Daarnaast waren in dit jaar Stracq, Roobeek advies, drukkerij Hermans en de Bruna grote sponsoren. Maar omdat de organisatie er net als vorig jaar opnieuw een groot succes van wil maken, zijn zij op zoek naar nog meer sponsoren.

Er kan op verschillende manieren geholpen worden, namelijk:
• Door het sponsoren van een geldbedrag
• Het aanreiken van benodigde materialen
• Het geven van flinke korting op aankopen

Wat de organisatie Spel2Daagse u kan bieden is: Reclame voor uw bedrijf!  Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door onder andere  het ophangen van spandoeken tijdens de Spel2Daagse. Ook beschikken wij over een Facebookpagina met een bereik tot zo’n 3000 lezers.

Afgelopen jaar deden er meer dan 120 kinderen mee aan de activiteiten, dat betekend dat er veel ouders/verzorgers, opa’s en oma’s langs komen op het veld om een kijkje te nemen.

Zonder de fanatieke vrijwilligers was de Spel2Daagse nooit zo’n groot succes geworden. De Spel2Daagse is altijd één groot feest! Voor de kinderen, maar zeker ook voor de al die vrijwilligers. Als vrijwilliger kun je een groepje kinderen begeleiden bij de activiteiten of worden ingezet bij een van de vele workshops.
Het helpen bij de Spel2Daagse is het best te omschrijven als twee dagen lang genieten van lachende kindergezichtjes, wie wil dat nou niet?

Na deze 2 dagen is het niet zomaar afgelopen. Ieder jaar word er na de Spel2Daagse een barbecue voor de vrijwilligers georganiseerd. Dit is altijd erg gezellig, want terwijl het vuur brand, worden de leukste verhalen verteld over de belevenissen van de afgelopen dagen.

De voorkeur van de organisatie gaat uit naar vrijwilligers boven de 20 jaar, dit in verband met de verantwoording over de kinderen.

Zou u ons willen en kunnen helpen? Dan kunt u een bericht achterlaten in het contact formulier op onze website of via onze Facebookpagina contact met ons zoeken. Of vertel het aan vrienden en bekenden, en laat hen contact met ons zoeken!

Emily Verdel

 

Foto: archief Henk Lambers

error: De inhoud van deze website is beschermd !!