Nieuwe website

Klazienaveen Lokaal is een nieuw initiatief voor nieuws uit Klazienaveen en omstreken voor en door lokale bewoners.

Particulieren kunnen op deze website gratis hun felicitaties voor o.a. geboorte, verjaardag, bruiloften enzovoort laten plaatsen. Het artikeltje wordt geplaatst met een zelf gemaakte foto* en tekst, maar eventueel kunnen wij ook een foto voor u maken*.

Verenigingen zonder winstoogmerk kunnen gratis van onze diensten gebruik maken. Ook bedrijven kunnen tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze mogelijkheden voor een korte, tijdelijke of voor langere duur advertenties.

*Op verzoek komen wij bij u langs en maken professionele foto’s van uw aankondiging, evenement, waarvan er altijd minimaal één foto gratis geplaatst wordt. Eventueel extra gemaakte foto’s kunt u bekijken op onze Oypo- fotopagina. Hier kunt u, indien u dat wenst, naderhand de foto(‘s) ook downloaden of op andere wijze nabestellen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!