Stichting Triathlon Klazienaveen zoekt vrijwilligers voor 17e editie

vrijwilligers-MSL01723WRegio/Klazienaveen – De Stichting Triathlon Klazienaveen is voor de 17e editie 2024 van de Triathlon Klazienaveen op zoek naar vrijwilligers.

De 17e editie van de triathlon wordt gehouden in het weekend van 13 en zondag 14 juli 2024. Inmiddels zijn ook de vrijwilligers van de voorgaande edities al aangeschreven door de organisatie. De triathlon is dit jaar in de vorm van een een tweedaags evenement met op zaterdag 13 juli de Jeugd en Junioren, ½ sprint afstand en sprint afstand en de teamwedstrijden. Op zondag 14 juli worden de individuele wedstrijden, de 1/3 afstand, OD afstand en sprint afstand gehouden.

Ook groepen vrijwilligers

Lijkt het je leuk om je ook in te zetten voor een leuk en dankbaar sportevenement in Klazienaveen? De organisatie is op zoek naar jou! Meld je dan ook aan! Ook groepen vrijwilligers vragen wij om zich ieder apart aan te melden, zodat wij van iedere vrijwilliger de gegevens ontvangen. De link van dit inschrijfformulier kan binnen verenigingen worden gedeeld.
Mocht je vragen hebben over vrijwilligerszaken, of heb je moeite met het invullen van het formulier? Dan kun je contact opnemen per e-mail via vrijwilligers@triathlonklazienaveen.nl of via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/StichtingTriathlonKlazienaveen.

Beloning vrijwilligers

Voor alle vrijwilligers is een vergoeding van € 12,50 per persoon per dagdeel beschikbaar, voor de clubkas van je vereniging of voor jezelf. Op deze manier ondersteunen we graag andere verenigingen! De minimumleeftijd om voor vergoeding in aanmerking te komen is 14 jaar. De organisatie wil graag mede namens de deelnemers vragen of je het evenement ook dit jaar wilt ondersteunen.

Deelname aanmelding als vrijwilliger

Je kunt je opgeven als vrijwilliger door middel van het formulier op onze website: https://www.triathlonklazienaveen.nl/vrijwilligers/ of per mail naar vrijwilligers@triathlonklazienaveen.nl

Vrijwilligerswerk

Hieronder de lijst met de tijdvakken waarbinnen er gewerkt wordt:

Vrijdag 12 juli 2024           (tijden zijn bij benadering)
Vanaf 13:00 – 18:00 uur: wisselzone en finish opbouwen
Vanaf 18:00 – 20:30 uur: wisselzone, finish opbouwen en zwemprestatietocht

Zaterdag 13 juli 2024          (tijden zijn bij benadering)
Vanaf 7:00 – 13:00 uur
Vanaf 13:00 – 20:00 uur

Zondag 14 juli 2024             (tijden zijn bij benadering)
Vanaf 7:00 – 12:00 uur
Vanaf 12:00 – 18:00 uur

(Foto: archief Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!