Trouwbeurs in het Veenpark

trouwbeurs-Veenpark_5712Regio/Barger-Compascuum – Vier gedreven en ondernemende vrouwen: Annemiek, Laura, Leonie en Jolien, allemaal werkzaam in de trouwbranche, organiseren in de maand maart de trouwbeurs ‘Trouw in Emmen’ in het Veenpark.

‘Trouw in Emmen’ is een samenwerkingsverband ontstaan uit deze vier gedreven en ondernemende vrouwen uit de trouwbranche. Alle vier geloven ze sterk in de kracht van het leggen van verbindingen. In samenwerking met lokale trouwondernemers uit de gemeente Emmen en omliggende gebieden, bundelen zij nu hun krachten, en mede daardoor kan er aan toekomstige bruidsparen gedemonstreerd worden welke expertise er zo allemaal in onze regio voorhanden is.trouw-in-emmen

‘Trouw in Emmen’

Momenteel wordt er met veel plezier aan het organiseren van de trouwbeurs op zondag 24 maart in het Veenpark gewerkt. Op deze trouwbeurs worden toekomstige bruidsparen niet alleen geïnspireerd, maar ook geïnformeerd over de nieuwste trends en diensten binnen de trouwbranche. Wat deze beurs extra bijzonder maakt, is dat alle getoonde aspecten en professionals lokaal geworteld zijn. Dat maakt het ook gemakkelijker voor aanstaande bruidsparen om gericht en efficiënt afspraken te plannen met de lokale experts. Het belooft een dag te worden waarop connecties worden gesmeed en waar bruidsparen volop worden voorzien van inspiratie en waardevolle informatie, allemaal binnen handbereik en in de vertrouwde omgeving van de regio Emmen.trouwen-Veenpark_5696 Wees welkom voor een dag vol bruiloftsideeën en informatie! Toegang is gratis!

De trouwbeurs vindt plaats in het Veenpark Barger-Compascuum op zondag 24 maart van 11:00 uur tot 16:00 uur. Meer informatie: https://www.instagram.com/trouwinemmen

 

Veenpark Logo
Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Telefoon: 0591-324444

Website: www.veenpark.nl
E-mail: info@veenpark.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!