Kerstavond in de Zuiderkerk

Zuiderkerk_2023-Nw-Amsterdam-webNieuw-Amsterdam – Tijdens de kerstavond in de Zuiderkerk te Nieuw-Amsterdam bestaat ook dit jaar de mogelijkheid om gezamenlijk kerst te gaan vieren.

Zondagavond 24 december, kerstavond, staan de deuren van de Zuiderkerk wagenwijd open om samen kerst te vieren. Iedereen is welkom om zich te laten verwarmen door de boodschap van licht.
Die boodschap inspireert ons om anders naar de wereld te kijken. Op deze avond verbinden we de vertrouwde kerstsfeer met het nieuwe dat zich in het hier en nu aandient. Ook als u geen band hebt met de Zuiderkerkgemeente: voel u vrij en kom meedoen op kerstavond met Gods feest voor alle mensen.

Programma

  • Vanaf 21.00 uur zijn de zalen achter de Zuiderkerk geopend om elkaar ongedwongen in een sfeervolle omgeving te kunnen ontmoeten onder het genot van koffie of thee met wat lekkers erbij, en voor de kinderen is er frisdrank.
  • Om 22.00 uur begint de dienst in de kerkzaal met liederen en een stemmenspel over het kerstevangelie waarbij de cantorij haar medewerking verleent.
  • Na afloop van de dienst is er nog een gezellig samenzijn met warme chocomel, glühwein en hapjes.

Iedereen is van harte welkom! Degenen die moeilijk op eigen gelegenheid naar de kerk kunnen komen, kunnen contact opnemen met Mevr. Ellen tel. 553681. U wordt dan gehaald en weer thuisgebracht. De Zuiderkerk bevindt zich aan de Vaart zz 86 in Nieuw-Amsterdam.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!