Alle startplaatsen Bargerveen Run vergeven

Bargerveentrail-2022_MSL5000w

Regio/Bargerveen – Aanstaande zondag 10 december 2023 wordt de Bargerveen Run verlopen. Goed nieuws, maar wellicht voor een aantal lopers ook minder goed nieuws! Alle startplaatsen zijn vergeven!

De inschrijving is intussen stopgezet, want alle beschikbare startplaatsen zijn vergeven. Dat betekend dat er aanstaande zondag 10 december dus géén na-inschrijvingen zijn! De organisatie is gestart met de laatste voorbereidingen.

Staatsbosbeheer gaf na wikken en wegen toch toestemming om het evenement te organiseren. De Bargerveen Run trok de afgelopen edities veel lopers en wandelaars om van de speciaal voor hun uitgezette wandel- en hardlooproutes te genieten. Maar zoals reeds vermeld, er zijn geen inschrijvingen meer mogelijk, alle startplaatsen zijn vergeven. Volgend jaar met de 2024 editie zijn er ongetwijfeld weer mogelijkheden om aan deze Bargerveen Run deel te nemen.

Afstanden

starttijd:      afstand:     wat:

10.00 uur    7 km         wandelen

10.00 uur    21 km       wandelen

11.00 uur     7 km         hardlopen

11.15  uur      21 km      hardlopen

 

Meer informatie: https://www.bargerveenrun.nl/

 

(Foto: archief Henk Lambers)

 

 

 

 

 

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!