Tweede Divisie viertallen Nederlandse Bridge Bond in Emmen!

Bridgen_2019-webRegio/Emmen – De strijd om het kampioenschap van de Tweede Divisie viertallen van de Nederlandse Bridge Bond vindt voor de allereerste plaats in Drenthe. Tot dusver vond dit evenement alleen maar plaats in Groningen en in Leeuwarden.

Aanstaande zaterdag 18 november vinden de bridgewedstrijden op het hoogste niveau voor het eerst plaats in het Brinkenhoes aan de Mantingerbrink 140 in de Bargeres/Emmen. Deze dag komen de sterkste teams van Noord-Nederland bridgen: 48 spellen in drie ronden: 16 spellen per ronde! Aanvang per ronde: 10.30 uur, 13.00 uur en 15.15 uur.

Nooit eerder heeft dit evenement plaatsgevonden in Drenthe, er werd tot dusver alleen Groningen en Leeuwarden gespeeld. Een unieke gebeurtenis om ook eens een keertje dicht bij huis te komen kijken. Er wordt gespeeld in een open en gesloten kamer. In de open kamer zijn bezoekers van harte welkom om te komen kibitzen (kijken). Twee Drentse teams nemen ook deel aan de wedstrijden, namelijk Assen 35 en de Emmer Bridge Vereniging. Daarnaast zijn er twee teams uit Leeuwarden, en de overige vijf teams zijn afkomstig uit de stad Groningen. Het gaat hierbij om het kampioenschap van de Tweede Divisie viertallen van de Nederlandse Bridge Bond.

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!