Drenthecursus op Klazienaveen

Noorderbreedte-banen-2019WKlazienaveen – Drenthecursus op Klazienaveen, de leerzame en gezellige cursus begunt in jannewaori.

Vanof 15 jannewaori begunt op Klazienaveen een Drenthecursus van het Huus van de Taol. In MFC De Noorderbreedte kuj anschoeven veur acht aovends Drenthe en het Drents. Der bint nog een paar plekken vrij, anmelden is nog meugelk.
Weej wat er an de haand is aj ‘de sik an ’t touw’ hebt? Wi’j meer weten over de geschiedenis en het laandschap van Drenthe? Al jaoren gef het Huus van de Taol cursussen over Drenthe en het Drents met lessen over Drentse taol, schrieverij, meziek en geschiedenis. De lessen wordt geven deur kundige docenten die – waor meugelk – oet de umgeving zölf komt.
Aj metandoen wilt, of eerst meer wilt weten kuj terecht op www.huusvandetaol.nl/cursus/drenthecursus of bellen met 0593-371010.

 

En hieronder voor de Niet-Drenten:

Klazienaveen – Drenthecursus op Klazienaveen, een leerzame en gezellige cursus begint in januari.

Vanaf 15 januari begint in Klazienaveen een Drenthecursus van het Huus van de Taol. In MFC De Noorderbreedte kunt u meedoen en leren over Drenthe en het Drents. Er zijn nog een aantal plekken vrij.
Weet u wat ‘de sik an ’t touw hebben’ betekent? Wilt u meer weten over de geschiedenis en het landschap van Drenthe? Al jaren geeft het Huus van de Taol cursussen over Drenthe en het Drents, met lessen over de Drentse taal, schrieverij, muziek en tradities. De lessen worden verzorgd door kundige docenten die – waar mogelijk – uit de omgeving zelf komen.

Aanmelden kan via www.huusvandetaol.nl/drenthecursus of 0593-371010

error: De inhoud van deze website is beschermd !!