Overhandiging eerste exemplaar heruitgave ‘De Domeneer van Turfland’

Veenkerk-Klazienaveen_Noord-(9web)Klazienaveen-Noord – Stichting Historisch Klazienaveen en Uitgeverij Lalito reiken in samenwerking met de Veenkerk in Klazienaveen-Noord het 1e exemplaar van de heruitgave ‘De Domeneer van Turfland’ uit tijdens de viering van het 100-jarig bestaan van de Veenkerk!

Naast de oorspronkelijke tekst zitten in de heruitgave talrijke historische foto’s, de historische wandeling In de voetsporen van de Domeneer van turfland en een interview met Wicher Heuving, oud-bestuurslid van de Veenkerk.
De Domeneer van turfland is vanaf 20 maart beschikbaar en kan nu al besteld worden via de intekenlijsten in de Veenkerk en op www.historischklazienaveen.nl en www.veenkerkklazienaveennoord.nl.

Jubileumdienst in Veenkerk

Zondag 19 maart is er een jubileumdienst in de Veenkerk in Klazienaveen-Noord ter viering van het 100-jarig bestaan van de kerk. De dienst begint om 14.30 uur. Na afloop is om 15.20 uur de uitreiking van het eerste exemplaar van ‘De Domeneer van Turfland’ aan Fokko Poolman, voorzitter van de Veenkerk.
Jans Jagt van Stichting Historisch Klazienaveen en Koert de Groote van Uitgeverij Lalito reiken het eerste exemplaar van de heruitgave uit.

De Domeneer van Turfland, W de Weerd.
ISBN 9789491982859. Het boek kost €20,=.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!