Concertdienst in kerk Apostolisch Genootschap Klazienaveen

Kerk-Apostolisch-Genootschap-webKlazienaveen – Oecumenische Werkgroep Klazienaveen organiseert op zondag 12 maart aanstaande een concertdienst in het gebouw van de Apostolische Genootschap te Klazienaveen.

De concertmiddag vindt plaats met medewerking van het koor All Together onder leiding van Miranda Lippolt en Arjan Kats bekend van de inzamelingsacties voor Oekraïne. Marc Bruinewoud, organist/pianist zorgt voor de muzikale begeleiding. De Oecumenische Werkgroep houdt de concertdienst in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Evenaar 19, 7891 CD in Klazienaveen op zondag 12 maart a.s.. Aanvang van de dienst is 15.00 uur.

Iedereen is van harte welkom!

(Foto: archief Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!