Ontwikkeling hotelplannen op de Mizar in Klazienaveen

Mizar-1-1800Klazienaveen/Emmen – Met de verkoop door de gemeente Emmen van een bedrijfskavel gelegen aan de Mizar in Klazienaveen kunnen de plannen voor de ontwikkeling van een hotel met eetgelegenheid verder ontwikkeld worden.

Op de foto boven links de bedrijfspanden van Reddy Keukens, Automaterialen Blaauwgeers, Keukenstudio Klazienaveen en op de achtergrond het Shell tankstation gelegen bij de rotonde. Helemaal rechts de rotonde met de oprit naar de A37 richting Duitsland.

Op dit perceel, gelegen tussen de Shell en de oprit naar de A37,  heeft Cargotel BV plannen voor de ontwikkeling van een hotel dat mogelijkheden biedt tot overnachten, eten, sporten en verblijven. Binnen het huidige bestemmingsplan is een hotel en restaurant toegestaan. Met de verkoop van het perceel, circa 1,415 miljoen euro excl. btw en andere kosten, krijgt Cargotel BV de mogelijkheid om de liggende plannen verder te ontwikkelen: 164 overnachtingsplekken, een beveiligde parkeergelegenheid voor circa 42 vrachtwagens en een fastfoodrestaurant. Voor de gewenste reclamezuil voor het fastfoodrestaurant is er wel een wijziging in het bestemmingsplan noodzakelijk. Omwonenden, grondeigenaren en/of bedrijfseigenaren zijn door de gemeente inmiddels via een brief ingelicht over de plannen.Mizar-2022_MSL5334

 

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!