Fotofun Emmen exposeert in Facet Emmen

Foto-van-Fotofun Marianna EspeldoornEmmen/Regio – Tot eind december dit jaar exposeren leden van fotoclub ‘Fotofun Emmen’ in Facet Emmencentrum met een groot aantal werken. Op de expositie wil de fotoclub de vele facetten van fotografie laten zien.

Gedurende de afgelopen 10 jaar hebben de fotografen van Fotofun Emmen diverse onderwerpen op de plaat vastgelegd. Mensen, dieren, landschappen en natuur waren daarbij een bron van inspiratie. Maar ook kunst, architectuur en details werden op creatieve, soms abstracte wijze, weergegeven.

De vele facetten van 10 jaar Fotofun Emmen

Voor de leden worden er meerdere keren per jaar workshops georganiseerd waarbij diverse thema’s aan de orde komen zoals architectuur, macro, landschap, maar ook sport- en portretfotografie. Ook is er regelmatig een zogenaamde ‘doe-dag’ waarop men met elkaar op locatie het geleerde in praktijk brengt.

Ontstaan Fotofun Emmen

Fotofun Emmen is een toegankelijke fotoclub waar de passie voor fotografie ongedwongen en vooral met veel plezier wordt gedeeld. De fotoclub is ontstaan nadat een aantal mensen in 2008, na het volgen van een fotocursus aan de Volksuniversiteit, besloot het samen fotograferen en het bespreken van de foto’s voort te zetten. Er werd een werkgroep opgericht met de naam ‘amateur fotografie WAF’. In 2012 werd deze werkgroep een officiële vereniging en ontstond de huidige naam: ‘Fotofun Emmen’.

In december 2022 bestaat Fotofun Emmen 10 jaar. Dat werd intussen al gevierd met de expositie “Fotofun Emmen ontmoet van Gogh” die in de maanden juli tot met september te zien was in het Rensenpark. Tot eind december dit jaar exposeren leden van fotoclub ‘Fotofun Emmen’ met een groot aantal werken in Facet Emmen centrum.

(Foto: Marianne Espeldoorn)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!