Tafeltennisvereniging de Treffers’70 helpt met opruimen zwerfafval

treffers70-webKlazienaveen – Tafeltennisvereniging de Treffers’70 helpt met het opruimen van zwerfafval! Hiervoor heeft de tafeltennisclub van de gemeente een Petman gekregen.

Een Petman is een grote oranje fles waarin statiegeld flesjes verzameld kunnen worden. De opbrengst van het statiegeld is voor de club. In ruil daarvoor heeft de vereniging afgelopen zaterdag 5 november een opruimactie gehouden.

De leden van de tafeltennisclub de Treffers’70 gingen aan de slag met grijpers, ringen en de bekende groene afvalzakken die door de gemeente beschikbaar werden gesteld. De gekste dingen zoals onder andere een sok, een ramenwisser en zelfs een theelepel werden gevonden. Ook werd er door de leden ontdekt dat roken en drinken niet alleen slecht is voor de gezondheid, maar ook voor de natuur. Er lagen ontzettend veel peuken, lege verpakkingen van sigaretten/shag en natuurlijk lege flesjes -met en zonder statiegeld-. Door deze actie laat de tafeltennisclub zien dat schoon belangrijk is! Een geslaagde actie dag!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!