Ronnie de Vries uit Klazienaveen ‘Limonade maak ik zelf’

RonniedeVries-29102022Klazienaveen/Regio –  Met ‘Limonade maak ik zelf’ is het nieuwe boek van Ronnie de Vries uit Klazienaveen afgelopen vrijdag 28 oktober verschenen. Een avontuurlijk verhaal voor kinderen!

Met ‘Samen gaan we limonade maken en beleven we spannende avonturen tijdens het vinden van de ingrediënten. Limonade maak ik zelf is een avontuurlijk verhaal voor kinderen tussen de vijf en acht jaar. Bovendien daagt het verhaal uit om zelf aan de slag te gaan in de keuken’. Op vrijdag 28 oktober is het nieuwe boek ‘Limonade maak ik zelf’ van Ronnie de Vries verschenen. Ronnie is gelukkig getrouwd en vader van twee jongens, die voor hem een grote inspiratiebron zijn. Hij vindt het heerlijk om actief met de kinderen bezig te zijn en nieuwe avonturen te beleven.

Fragment uit het boek

“Wij willen graag citroenen plukken voor onze limonade,” zeg ik tegen de reusachtige aap. “Dan heb ik een raadsel voor jullie. Los hem op en jullie krijgen toegang. Maar let op, geef je het verkeerde antwoord dan kom je hier nooit meer vandaan!”

Boekgegevens

Titel: Limonade maak ik zelf
Auteur: Ronnie de Vries

Verschijningsdatum: 28-10-2022 Uitvoering: paperback
ISBN: 9789464681956 Geïllustreerd: Ja
Verkoopprijs: € 15,99 * Aantal pagina’s: 32
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Te bestellen bij Boekscout: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=13800

Het boek is natuurlijk ook gewoon in de reguliere boekhandel te bestellen of te halen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!