Nachtwandeling in het Bargerveen

nachtopname_2909Weiteveen – Zaterdag 29 oktober wordt er de ‘Nachtwandeling in het Bargerveen’ georganiseerd. Een gids zal de belangstellenden begeleiden door het prachtige natuurgebied van het Bargerveen.

Deze speciale wandeling wordt georganiseerd in het kader van de ‘Nacht van de Nacht’, een landelijk initiatief van de milieufederaties in Nederland. ’s Nachts in de natuur wandelen zorgt voor een speciale belevenis. De stilte ervaren, maar ook luisteren naar de speciale geluiden die in het Bargerveen thuishoren. Bij deze tocht wordt er een speciale versnapering uitgedeeld aan de deelnemers. De start vind plaats om 22.00 uur vanaf het Veenloopcentrum in Weiteveen.

Wat: Nachtwandeling in het Bargerveen
Wanneer: zaterdag 29 oktober
Waar:Veenloopcentrum-web-P1010331
Vertrekpunt Veenloopcentrum in Weiteveen, start 22.00 uur
Zusterweg 17
7765 AX Weiteveen
Deelname:
Kosten bedragen 6 euro p.p.
Aanmelden:
Tel. 0524 – 541 458
of via E-mail: info@veenloopcentrum.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!