Sam’s kleding- en schoeneninzamelactie

Zuiderkerk_Nieuw-AmsterdamNieuw-Amsterdam – Sam’s inzamelactie kleding en schoenen voor beter basisonderwijs is op zaterdag 24 september en 1 oktober in Nieuw-Amsterdam. Op deze twee zaterdagochtenden kan kleding, schoenen en andere spulletjes ingeleverd worden aan de achterzijde van de Zuiderkerk aan de Vaart ZZ 86.

De Sam’s vrijwilligers zijn op beide zaterdagen van 10.00-12.00 uur aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen. Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Burundi (Centraal-Afrika).

Wat mag er ingeleverd worden?

U mag behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak. Onze vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Investeren in onderwijs is investeren in een betere toekomst

Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op een betere toekomst, mogelijk een baan, kunnen wat onafhankelijker worden en het komt de economie van het land ten goede. Met uw donatie keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen en kunnen we in de gemeenschappen Mbuye en Bukeye, in de provincie Muramvya, ruim 45.000 kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden.

Meer informatie of ook vrijwilliger worden?

Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd? Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!