Rabobank opent pop-up kantoor in Facet Klazienaveen

RABO-FACET-bibliotheek-2022-MSL06975WebKlazienaveen – Het was u misschien al ter ore gekomen dat de Rabobank het filiaal in het centrum van Klazienaveen verlaten heeft. Intussen heeft de Rabobank een nieuw onderdak gevonden in Facet Bibliotheek Klazienaveen.

Sinds 1 juli jl. heeft de Rabobank met een pop-up kantoor zijn intrede genomen in Facet Bibliotheek in Klazienaveen. Klanten van de Rabobank kunnen zonder afspraak voor alle bank gerelateerde zaken terecht bij het pop-up kantoor op de maandag-, woensdag-, en donderdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur. De komende periode zal de ruimte binnen Facet Bibliotheek Klazienaveen waarin de Rabobank zich vanaf nu bevindt, geoptimaliseerd gaan worden.
Een pinautomaat is helaas niet aanwezig. Hiervoor dient u naar een Geldmaat te gaan, welke u o.a. kunt vinden bij o.a. Boekwinkel Omlo en de Primera.

Opmerking:

In het aangeleverde persbericht stond een vermelding dat er ook bij de Praxis in Klazienaveen een Geldmaat zou zijn. Dit is helaas onjuist!

 

Openingstijden Rabobank Klazienaveen
Maandagmiddag     13.30 – 17.00 u
Woensdagmiddag   13.30 – 17.00 u
Donderdagmiddag  13.30 – 17.00 u

Waar:

Facet Bibliotheek Klazienaveen
Van Echtenstraat 24
7891 LM Klazienaveen
Telefoon (0591) 312915

error: De inhoud van deze website is beschermd !!