‘Kunst in Klazienaveen’ komt alsnog van de grond

Astrid-Schuitema_2021Klazienaveen – ‘Kunst in Klazienaveen’ komt alsnog van de grond. De organisatie blaast nieuw leven in het afgelastte evenement dat op 13 en  14 juni 2020 met de eerste editie van van start zou gaan.

Door de destijds opgestelde maatregelen rondom het coronavirus was de organisatie genoodzaakt het evenement te annuleren. Inmiddels zijn we weer een tweetal jaar verder en heeft de organisatie gekeken naar de mogelijkheid om het evenement dit jaar alsnog te laten plaatsvinden. En dat gaat lukken!

Het nieuwe evenement ‘Kunst in Klazienaveen’ zal plaatsvinden op zondag 30 oktober 2022 van 11.00 uur tot 17.00 uur. De locatie van dit, voor deze regio unieke evenement, is Wijk-en Diensten Centrum de Noorderbreedte geworden.

Zelf ook exposeren

Astrid Schuitema: “Ik ben heel erg blij dat dit evenement alsnog georganiseerd kan worden en ik heb er dan ook heel veel zin in. Het evenement is bedoeld om kunstenaars uit de regio, zowel professioneel als amateur, zichtbaar te maken. Bij kunst moet men echter niet alleen denken aan schilderen. Mensen zijn op veelmeer vlakken creatief bezig. Voor kunstenaars is het een kans om hun werk tentoon te stellen. Voor kunstliefhebbers is het evenement een kans om geïnspireerd te raken en zelf creatief bezig te gaan. Of om juist dat ene mooie kunstwerk te kopen of om zich aan te melden bij een cursus of workshop”, vervolgt een enthousiaste Schuitema.

‘Kunst in Klazienaveen’ brengt beide doelgroepen met elkaar in contact. Intussen zijn er al een aantal kunstenaars die zich hebben aangemeld, en dat is mooi om te zien geeft Astrid Schuitema aan. Ben jij ook creatief bezig en wil je dat aan andere mensen laten zien? Meld je dan nu aan! Kijk voor meer informatie op de website van de Astrid Schuitema.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!