Vrijwilligers gezocht door Museum Collectie Brands

Museum-Collectie-Brands-vooraanzicht-museumNieuw-Dordrecht – Al een tijdje zijn wij van Museum Collectie Brands in Nieuw-Dordrecht op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hoewel zich intussen al enkele nieuwe kandidaten hebben gemeld, kampen wij nog steeds met een krapte.

Oproep

Iedereen die het leuk lijkt om in een museum te werken, geïnteresseerd is in cultuur en historie of zich graag als vrijwilliger inzet voor een regionale organisatie is van harte welkom in het museum. Of je nu een verhalenverteller puur sang bent, een superspeurder die verborgen feiten over historische objecten opduikelt of een aanpakker die in een handomdraai een bezoekende groep van koffie, thee en gebak voorziet. Het is zomaar een greep uit de werkzaamheden in het museum waarbij we een helpende hand kunnen gebruiken. Doordeweeks alsook in het weekend, want Museum Collectie Brands is zes dagen in de week geopend.

Misschien ben jij wel onze nieuwe receptionist, educatief medewerker of zelfs bestuurslid. Of wellicht ken jij iemand die helemaal op zijn plek zal zijn in ons museum. Gezelligheid is namelijk een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Zo drinken we elke dag graag samen een bakkie koffie. Met plezier schuiven wij een extra stoel aan. Kortom, we kijken er naar uit om je te leren kennen. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@collectie-brands.nl of bel tijdens openingstijden naar 0591-393400.

Graag tot ziens!

Museum Collectie Brands
Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht
T: 0591-393400
E: info@collectie-brands.nl
W: www.collectie-brands.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!