Iedereen welkom tijdens Open Huis Drenthe College

Open-Huis-13-april-2-(002)Regio – Het Drenthe College houdt op woensdag 13 april een extra Open Huis. De mbo-school opent tijdens het open huis de deuren in Emmen, Assen en Meppel van 16.00 tot 20.00 uur.

Vanwege het vervallen van de coronamaatregelen hoeven bezoekers zich niet meer aan tijdsloten te houden. Zo is er weer alle tijd en gelegenheid om in de schoolgebouwen rond te lopen, (praktijk)lokalen te bezoeken en in gesprek te gaan met docenten en studenten. Ook familieleden en/of vrienden van studiekiezers zijn van harte welkom. Toekomstige studenten die tijdens de pandemie hun opleiding kozen, kunnen nu hun locatie alsnog live bekijken. Let op! De locatie aan de Vledderstraat 3D in Meppel, waar Entree-opleidingen (niveau 1) en de Sprinthavo wordt aangeboden, is open van 16.00 tot 18.00 uur.

Studiekiezers kunnen zich van tevoren aanmelden via www.drenthecollege.nl/events.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op drenthecollege.nl/studiekeuze. Bekijk de virtuele rondleidingen van de DC-locaties, kom in contact met studenten, lees ervaringsverhalen of doe de beroepskeuzetest. Ook is het mogelijk om op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur contact op te nemen met het Infoteam via info@drenthecollege.nl, 0800-8812345 (gratis), WhatsApp: 06 30229732 of via de live-chat op drenthecollege.nl.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!