Negende SPY-festival 21 mei Atlastheater

Paceshifters_2022Regio – Inmiddels is het alweer voor de negende keer dat het SPY-festival plaatsvind. Ditmaal in het Atlastheater met een complete Line-Up op zaterdag 21 mei.
SPY festival maakt complete line up bekend met onder andere The Cool Quest en Paceshifters.

Complete Line-Up

Het SPY-festival vindt voor de 9e keer plaats en dit jaar in het Atlas theater op zaterdag 21 mei. Het beloofd een zeer divers programma te worden, en de organisatie maakt hierbij de complete line up bekend met onder andere The Cool Quest en Paceshifters. Het middagprogramma bestaat uit DANYTHA, Haas en The Cool Quest, en het avondprogramma start met de Drentse Hit the North band Seb Zukini. Hierna gevolgd door de, volgens 3voor12, meest veelbelovende act Tramhaus uit Rotterdam gevolgd door Smudged eveneens uit Rotterdam. Het festival sluit af met Paceshifters, een power trio uit Zwolle. Vorig jaar zijn de Paceshifters  nog gevraagd om het voorprogramma van Kensington in de Ziggo Dome te verzorgen.

Nieuwe acts

Het SPY-festival biedt opkomende acts de mogelijkheid zich te presenteren en stelt het publiek in staat kennis te maken met deze nieuwe acts. SPY is een onderdeel van Stichting The Bake Shop die ook maandelijks The Bake Shop Presents! organiseert waar de nadruk ligt op lokaal en regionaal talent met eigen nummers.

Tickets zijn te bestellen op https://spyfestival.nl/

(Foto Paceshifters: Michael Jessurun)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!