Buurthuuske al volop in kerstsfeer

Klazienaveen – Hoewel het nog vier weken is te gaan tot aan de Kerstdagen, is er nu al volop kerstsfeer in het Buurthuuske aan de Doorndistel 23.

Medewerkers hebben niet alleen een prachtige kerstetalage weten te realiseren, ook binnen is de kerst alom aanwezig. Wat te denken van een knuffelboom, de romantische boom, de cool blue boom en niet vergeten de Scandinavische kerstboom. De medewerkers van Buurthuuske zijn terecht trots op het resultaat, er is ook veel creativiteit aangesproken. In het kader van de kerstsfeer worden bovendien in samenwerking met de Voedselbank in december pakketten door Buurthuuske samengesteld.

Kledinghoek

Ook de kledinghoek in Buurthuuske is danig uitgebreid. Voor weinig geld is er veel keus. Voorbeelden zijn jassen tussen 5 en 7 euro. De leren jassen kosten 15 euro. Een uitkomst voor mensen die weinig te besteden hebben. Verder zijn er volop sjaals en mutsen.
De Stichting Buurthuuske is een non-profitorganisatie en bestaat uit een drietal afdelingen. In Kringloopwinkel Buurthuuske doen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op in de detailhandel.

Dagbesteding

In Dagbesteding Buurthuuske wordt op een zinvolle en vooral leuke manier dagbesteding aangeboden voor mensen met een zorgindicatie. De derde afdeling is Buurtservice waar deelnemers werkervaring op kunnen doen in tal van werkzaamheden bij particulieren en opdrachtgevers zoals Staatsbosbeheer.

Zes dagen per week geopend

Op zes dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Buurthuuske. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!