Eva Vos uit Erica en Joris Boer uit Emmen ontvangen prijs Nationale Zwem-Challenge

Erica – Eva Vos uit Erica en Joris Boer uit Emmen zijn de gelukkige winnaars van de Zwem-Challenge dat ook in het Geert Vos Bad Erica tijdens de afgelopen zomer georganiseerd werd.

Afgelopen woensdag kregen de gelukkige winnaars hun prijs uitgereikt uit handen van badjuffrouw Mariëlle. Eva kon een een bioscoopbon ter waarde van €40,= in ontvangst nemen en Joris ontving 10 zwembad entreekaartjes geldig voor 2 personen.

Zwem-Challenge

De Challenge bestaat uit twee delen: een Survival-Challenge (in dagelijkse kleding) en een Fun-Challenge. (in badkleding) Uitgangspunt is dat zwemles-aanbieders de deelnemers beoordelen op diverse onderdelen van het Nationaal Zwemdiploma C. (Nationale Norm Zwemveiligheid) Alle deelnemers ontvingen na afloop een certificaat voorzien van een persoonlijk advies met, waar nodig, een vervolgaanbod om de zwemveiligheid weer op peil te brengen.

Zwemvaardigheid parcours

De Nationale Raad voor Zwemveiligheid wil deze toch wel belangrijke activiteit bij een groot publiek wat extra onder de aandacht brengen. Om dit te bewerkstelligen werden er een aantal leuke prijzen beschikbaar gesteld. De Nationale Zwem-Challenge is een activiteit van de Nationale Raad voor Zwemveiligheid. Zij zorgen voor een programma met een aantal eisen waaraan de deelnemers moeten voldoen en stellen medailles en certificaten beschikbaar. De organisatie van de zwembaden beslissen zelf of er aan deelgenomen wordt. Het Geert Vos Bad in Erica deed dit jaar met 12 kandidaten mee aan het evenement.

(Foto Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!