Regenachtig weer geen beletsel voor deelnemers Walk4Energy

Oranjedorp – Het regenachtige weer vormde zondag 3 oktober geen beletsel voor de deelnemers aan de Walk4Energy en brachten samen met elkaar een leuk bedrag bijeen.

De regen kwam met bakken uit de hemel en voor de vele wandelliefhebbers vormde dat geen beletsel. Burgemeester Erik van Oosterhout, die de Walk4Energy van 2021 opende, gaf in zijn toespraak aan dat regen geen reden is om niet te gaan wandelen. De burgemeester liep dan ook samen met zijn echtgenote de 6 kilometer.

Denkend aan kinderen met een stofwisselingsziekte die dag en nacht moeten vechten voor een beetje energie, las gemeentedichter Eddie Zinnemers een  pakkend gedicht voor. Hierop kon de eerste groep wandelaars aan de 25 kilometer beginnen. Er waren er ook dit jaar vele leuke routes met diverse afstanden te wandelen.

Al met al mag het een geslaagde dag genoemd worden met leuke routes, vers fruit, drinkwater onderweg en na afloop kon er genoten worden van een heerlijke kom erwtensoep met roggebrood en spek. Eind van de dag kon door de organisatie tevreden de balans opgemaakt worden: 4000 euro! Bijeengebracht dankzij wandelaars, sponsoren en vele vrijwilligers.

(Foto: archief Henk Lambers -2018-toen was het wel prachtige weer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!