De geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van de Zandtovenaar

Klazienaveen – “De geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van de Zandtovenaar”. Jaarlijkse Historische avond op 12 november in de RK Kerk.

Historisch Klazienaveen organiseert op vrijdag 12 november haar jaarlijkse historische avond in de RK Kerk. Het thema van de avond is “De geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van de Zandtovenaar”.

In nauw overleg met Historisch Klazienaveen heeft de Zandtovenaar een indrukwekkende film gemaakt over de veenkoloniale geschiedenis van Klazienaveen. Deze film zal op een groot scherm worden getoond.

Daarnaast is er een optreden van een Schotse piper en burgemeester Eric van Oosterhout leest vier verhalen voor over gebeurtenissen nabij de Dordsebrug. De acteurs van toneelvereniging Bargerveen vormen het levend decor.
De avond begint om 19.00 uur.

Vanaf aanstaande vrijdag 1 oktober zijn kaarten à 5 euro (incl. koffie) beschikbaar via de website: www.historischklazienaveen.nl. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Historisch Klazienaveen vraagt bezoekers een QR code of een vaccinatiebewijs te kunnen tonen. Dit conform de algemene regelgeving omtrent evenementen.