Open dag Hippisch Centrum Emmen

Emmen/Regio –   Zondagmiddag 12 september opent Hippisch Centrum Emmen haar deuren voor  belangstellenden. Er valt, naast de demonstraties en clinics door ruiters, ook veel voor de kinderen te beleven.

Zondagmiddag 12 september 13.30 en 17.00 uur organiseert HCE weer een open dag. De deuren van de manege staan voor iedereen die meer wil weten over paarden, paardrijden en de manege zelf, wagenwijd open. Gedurende de gehele middag geven ruiters demonstraties en clinics. Hiermee word er een goed beeld gegeven over de vele mogelijkheden die er zijn op het ruitersportcentrum.Flyer_2021_HCE

Voor de kinderen is er gratis ponyrijden en pony’s poetsen een mogelijkheid, maar ook is er een springkussen.  Er zijn ook een aantal leuke standjes en daarnaast bijvoorbeeld wat lekkernijen te verkrijgen en natuurlijk is er een informatiestand.

Wat: Open middag Hippisch Centrum Emmen
Wanneer: Zondag 12 september van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Waar:
Hippisch Centrum Emmen
Ericasestraat 109
7887GD Erica
Tel: 0591-301352
E-mail: info@hce-emmen.nl

(Foto’s: Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!