Bridgecursus voor beginners in Parc Sandur met Bridgeschool Drenthe

Emmen – Dinsdagmiddag 28 september start er weer een bridgecursus voor beginners in Parc Sandur te Emmen. De organisatie is in handen van Bridgeschool Drenthe.

Bij voldoende belangstelling start er daarnaast op donderdagavond 30 september een beginnersgroep starten in het Brinkenhoes te Bargeres. Kent u iemand die zijn/haar intellectuele capaciteiten wil uitdagen?

Bridge is het mooiste kaartspel dat er bestaat, en het is ook nog eens heel erg gezellig.Kaartspel-Bridgeschool-Drenthe

De eerste les is een proefles / introductie les. Als je hierna niet verder wilt, zijn er geen kosten aan verbonden. De deelnamekosten zijn 150 Euro voor 10 lessen van 2,5 uur. Hierbij is een cursusboek en oefenen op internet en live oefenen op de vrijdag inbegrepen.

Voor meer informatie:

Bel met Jan Derks, tel. 06-40209884 of neem een kijkje op: www.bridgeschooldrenthe.nl