Triathlon Klazienaveen dit jaar een alternatieve versie

Klazienaveen – Bijzonder jammer is het wel, maar ook dit jaar kan er geen doorgang plaatsvinden van de 14e Triathlon Klazienaveen. In plaats daarvan is er wel een alternatieve versie gepland voor het aanstaande weekend.

Het Klazienaveens sportspektakel stond gepland op zondag 11 juli. Ondanks de aangekondigde versoepelingen acht de organisatie het niet mogelijk om op een verantwoorde en veilige manier een dergelijk groot evenement in het centrum van Klazienaveen te organiseren.

Alternatief

Op zaterdag 10 en zondag 11 juli zal de Stichting Triathlon Klazienaveen wel een alternatieve Triathlon Klazienaveen organiseren. Deze triathlon zal plaatsvinden zonder publiek. Het evenement blijft echter afhankelijk van de dan geldende COVID-019 maatregelen.
Op zaterdag 10 juli staat de triathlon op het programma voor deelnemers uit de regio. Er wordt gestart op de Sprint Triathlon en de Kwart Triathlon. Het programma wordt bekend gemaakt via de website:

www.triathlonklazienaveen.nl

Op zondag 11 juli staan de teamcompetities op het programma. Vervolgens wordt de Kindertriathlon voor kinderen tot en met 12 jaar gehouden op zondag 29 augustus.