Fable & Fantasy festival 2021 in Rensenpark

Regio – De 2021 editie van het Fable & Fantasy festival van het Noorden is op zaterdag 17 en zondag 18 juli en evenals in 2019 opnieuw in het Rensenpark.

Fantastische beleving

De organisatie van Fable & Fantasy was al jaren bekend met Fantasy festivals elders in het land, maar vond het hoog tijd dat er ook een festival in Emmen zou komen. In 2019 hadden zij de aftrap met de eerste editie, tevens in het Rensenpark. Het was een fantastische beleving voor jong en oud en mocht veel enthousiaste reacties in ontvangst nemen. Vorig jaar moest er helaas gekozen voor een online editie. Des te blijer was de organisatie toen ze groen licht kregen van de gemeente om het festival dit jaar weer live te mogen organiseren!

Wat een Fantasy festival eigenlijk is? Tijdens Fable & Fantasy waan je je in een andere wereld, de wereld van de fantasie. De plaats waar je kan genieten, jezelf kan zijn en je je kan laten verwonderen. De één komt in een prachtig kostuum, de ander komt in zijn gewone kleding. Het mag allemaal.

Het Rensenpark wordt omgetoverd tot een fantasiewereld waar je sprookjesfiguren tegen kunt komen, je terug kunt gaan naar de middeleeuwen, of een kijkje kunt nemen in de wereld van de Steampunk. Er is voor ieder wat wils en iedere fantasy/cosplay stijl is welkom!

programma

Deze twee dagen zijn er diverse leuke kraampjes te vinden op onze fair. Van middeleeuwse kleding tot prachtige edelstenen. Van mooie hoeden tot vonkelende tiara’s en eigengemaakte sieraden. Van schapenvachten tot boardgames, maar ook heerlijke mede wijn. Naast alle kraampjes kan je genieten van een divers muzikaal aanbod, van toffe bands tot heerlijk ontspannen harp muziek en middeleeuwse klanken.

Het Rensenpark is op zich al een sfeervolle locatie, maar zit deze dagen ook nog eens vol avonturen. Kom langs bij het basiskamp van Jurassic Outbreak, waar je van alles tegenkomt uit de Jurassic Park films. Houd een zeepaardjes race bij de Royal Seahorse Riders of leer boogschieten zoals ze dat in de middeleeuwen deden. Wil je niet al te actief bezig zijn, geniet dan van alles en iedereen om je heen onder het genot van een heerlijk hapje of drankje van onze Medievel catering. Kortom, er is op 17 en 18 juli genoeg te beleven tijdens Fable & Fantasy 2021. Dit is slechts een greep uit het totale programma dat wekelijks wordt aangevuld.

Online Ticket bestellen

Zorg dat jij je ticket op tijd binnen hebt, i.v.m. het beperkt aantal tickets dat dit jaar beschikbaar is. Koop je nu je ticket online, dan kan je nog profiteren van de voorverkoop actie. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene.

Wil je op de hoogte blijven, volg Fable & Fantasy dan via facebook of instagram, of houd de site www.fableandfantasy.nl in de gaten voor het laatste nieuws!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!