Superstart inschrijvingen Rackem Open 2021

Klazienaveen – Een superstart voor de inschrijving van het bekende Rackem Open in Klazienaveen. Binnen 24 uur na het openen van de inschrijving voor het bekende tennistoernooi waren er al ruim 80 aanmeldingen!

Tachtig aanmeldingen binnen 24 uur,  dit was het resultaat na de opening van de inschrijving voor het Rackem Open 2021, een superstart! Het open tennistoernooi van tennisvereniging Rackem uit Klazienaveen, dat ruimte aan 130 deelnemers vindt dit jaar plaats van 9 tot en met 18 juli en biedt plaats aan 130 deelnemers.

‘Je merk dat iedereen er weer zin in heeft’ zegt Frans Soppe, die dit jaar voor de laatste maal de leiding van het toernooi op zich neemt. De toernooicommissie verwelkomt dit jaar Sanne de Boer en Jorien Stroeve om ook voor de komende jaren er voor te zorgen dat het Rackem Open ook de komende jaren kan worden blijven georganiseerd. We gaan ervanuit dat de meeste covidmaatregelen tot het verleden behoren en dat ook het publiek weer aanwezig kan zijn voor het aanmoedigen van de deelnemende toernooispelers.

12e keer

Gezelligheid en sportiviteit worden prachtig samengebracht bij het toernooi dat dit jaar voor de 12e keer wordt georganiseerd. Tientallen vrijwilligers staan als team klaar om zowel publiek als deelnemers een prachtige toernooiweek te bezorgen.

Inschrijven

Er wordt gespeeld in de categorie 4 tot en met 8 in zowel het enkel, dubbel als gemengd. Inschrijven kan via toernooi.nl, maar let op: er zijn nog slechts een beperkt aantal plaatsen vrij.

TC-Rackem_01550Het tenniscomplex bevind zich aan de Planeet 2 in Klazienaveen, en mits mogelijk, zien we iedereen graag op de 9e juli voor de opening van ons toernooi.