Woensdag 22 september 2e editie ‘Sportmarkt Klazienaveen’

Klazienaveen – Op dit moment vinden er helaas nog steeds geen volledige sportactiviteiten plaats, iets wat niet alleen bijzonder jammer, het is daarnaast ook een enorm gemis.

Sportmarkt

Het zijn naast het reeds genoemde, bijzonder zware tijden voor de sportverenigingen. Toch richt de bibliotheek Klazienaveen en Sportief Klazienaveen zich op de tijd dat de coronamaatregelen nog verder (kunnen) worden versoepeld. Daarom wordt op woensdag 22 september de tweede editie van de Sportmarkt gehouden. Uiteraard alles binnen de richtlijnen van het RIVM die alsdan in september 2021 gelden.

De Sportmarkt Klazienaveen wordt gehouden op het sportveld van het Esdal College in Klazienaveen. Sportverenigingen in Klazienaveen kunnen zich presenteren door middel van folder- en flyermateriaal, ook kunnen sportverenigingen op deze dag activiteiten voor hun rekening nemen.

Meedoen

De bibliotheek kan bemiddelen voor het huren van een marktkraam. Ook worden een aantal workshops georganiseerd. Meedoen is gratis.
Opgave is mogelijk door voor 1 juli 2021 een mail te sturen naar info@bibliotheekklazienaveen.nl