Purit-schilderij Astrid Schuitema op expositie in Gezondheidscentrum Klazienaveen

Klazienaveen – De Cabot in Klazienaveen is beeldbepalend in Klazienaveen. De Purit/Norit/Cabot-fabriek heeft een lange geschiedenis met veel herinneringen in ons veengebied.

Talloze foto’s bevestigen deze geschiedenis en zijn vastgelegd. Schilderijen daarentegen zijn bijzonder zeldzaam. Schilderes Astrid Schuitema heeft kortgeleden een Purit-schilderij gerealiseerd dat nu ook te zien is in de centrale hal van het Gezondheidscentrum Klazienaveen.Gezondheidscentrum_P1050041

Sinds januari dit jaar exposeert Astrid hier haar werk. Onlangs is in april is de eerste collectie van haar schilderijen vervangen door een nieuwe collectie, wat nu dus ook het Purit-schilderij bevat. Het Purit-schilderij behoort vanaf nu tot het Klazienaveens cultureel erfgoed.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!