Melissa Maat uit Klazienaveen initiatiefneemster oprichting Tjoba Beach

Klazienaveen – Volleybalster Melissa Maat uit Klazienaveen heeft het initiatief genomen tot de oprichting van Tjoba Beach. De kickoff van Tjoba Beach vond onlangs plaats in Sporthal De Zon in Klazienaveen.

Meerdere schouders

Ook Geert Zikken, oud medeorganisator van Zwartemeer Beachtoernooi en bestuurslid Tjoba, Frans Einhaus, ondernemer en oud volleyballer, Marloes Peters, volleybalster en trainster Tjoba en Gerrit Voorn, bestuurslid Tjoba zetten hun schouders onder de oprichting.

Dit jaar waarschijnlijk nog geen toernooi

De oprichters denken dat nog een of twee mensen zich nog gaan aansluiten.
De kickoff van Tjoba Beach was op 28 april in sporthal De Zon. Tjoba Beach zal gebruik gaan maken van de beachvelden op Sportpark De Planeet. Melissa Maat denkt dat er vanwege de coronamaatregelen dit jaar geen toernooi georganiseerd zal gaan worden.

Melissa: “Wij hebben onze pijlen gericht op het laatste weekend van juni 2022. De plannen zijn om dan een meerdaags beachvolleybaltoernooi te gaan organiseren voor de jeugd en senioren.”

error: De inhoud van deze website is beschermd !!