Gratis training als Energiecoach in gemeente Emmen

Regio – Word ook energiecoach en help inwoners energie te besparen! Gemeente Emmen en Drenthe College bieden de gratis training Energiecoach aan.

Veel inwoners hebben moeite om hun energierekening te betalen. Vaak weten ze niet hoe ze kunnen besparen op hun energieverbruik. Dit kan meestal heel eenvoudig. De gemeente Emmen en het Drenthe College gaan een training geven om vrijwillige energiecoaches op te leiden. De coach geeft inwoners meer inzicht en handige tips om de rekening naar beneden te krijgen.

Slechts 5 dagdelen

In de week van 24 mei 2021 start de training voor energiecoach. Er is in eerste instantie ruimte voor 14 cursisten. In vijf dagdelen leren de cursisten om zelf huisbezoeken af te leggen en inwoners te helpen. De training vindt plaats op het Drenthe College. Na afloop blijven de coaches verbonden aan het Drenthe College.

Aanmelden

Aanmelden voor de training kan door een mail te sturen naar energie@emmen.nl.

Gratis advies van een energiecoach?

Op dit moment zijn er 22 energiecoaches in Emmen actief. Wilt u advies van een energiecoach? Boek een gratis bezoek via www.emmengeeftenergie.nl.