Eerste snellader Noord-Nederland Tamoil in Klazienaveen

Ridderkerk/Klazienaveen – De allereerste Tamoil-snellader voor Noord-Nederland is in Klazienaveen geplaatst. De Tamoil-snellader is in bedrijf gesteld aan de Antares 2 in Klazienaveen.

Tamoil plaatste vorig jaar in Zuid-Nederland al hun eerste snellader in Eindhoven. Naar verwachting zullen er komend jaar nog meer snelladers volgen op bemande Tamoil tankstations. De snellader in Klazienaveen biedt groene stroom aan onder de naam T-Electric. Deze stroom komt vanuit het Zonnepark XXL bij het TT Circuit in Assen, waar Tamoil aandeelhouder is.

Ronald Kempen, Managing Director van Tamoil Nederland: “We hebben voor snelladers gekozen omdat als de consument 80 procent oplaadt, de klant daarvoor niet meer dan een half uur kwijt wil zijn. Dat is precies de maximumtijd die men in een tankstation wil doorbrengen voor een broodje en een kop koffie,” legt hij uit.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!