Uitstekende opbrengst bloemenverkoopactie Stichting Energy4Kids Oranjedorp

Oranjedorp – Afgelopen maandag 3 mei werd de jaarlijkse bloemenverkoopactie van Stichting Energy4Kids in Oranjedorp gehouden. De actie is opnieuw uitstekend geslaagd te noemen.

Karrenvol met prachtige hangers!  De vrijwilligers van Stichting Energy4Kids gingen hier afgelopen maandag mee op pad. Opnieuw om bloemen aan de man/vrouw te brengen voor het goede doel.

Er werden er maar liefst 350 prachtige hangplanten aan de inwoners van Oranjedorp verkocht. Op het moment dat dit aantal verkocht was, was er nog steeds vraag naar meer planten. Opnieuw is de bloemverkoopactie 2021 van Stichting Energy4Kids bijzonder succesvol te noemen!

Uitstekende opbrengst!

In totaal werd er €1230,= opgehaald. Dit bedrag komt ten behoeve van Stichting Energy4Kids. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar medicatie tegen energiestofwisselingsziekten bij kinderen.

Het bestuur wil hierbij alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en daarnaast ook alle enthousiaste Oranjedorpers voor het kopen van de bloemen, en daarmee het doneren van geld voor Stichting Energy4Kids.