Grand Café De Witte Olifant opent zijn terras

Klazienaveen – “Het Grand Café De Witte Olifant opent vanaf aanstaande vrijdag 7 mei zijn terras. Daarnaast is binnen nog een kleine metamorfose gaande dat zo goed als afgerond is”, geeft ondernemer Jan Braam aan.

Belangrijke stap naar het seizoen

Weliswaar zijn de mogelijk gemaakte openingstijden nog beperkt, maar de eerste belangrijke stap naar het nieuwe seizoen word hiermee wel gezet! Van vrijdag 7 mei tot en met zondag 9 mei staat het team van Grand Café De Witte Olifant voor u klaar vanaf 12.00 uur t/m 18.00 uur. Vanaf volgende week is het terras geopend vanaf donderdag t/m zondag met dezelfde openingstijden.

Afhankelijk van het weer wordt hierna het aantal dagen waarschijnlijk nog uitgebreid. Het komende weekend is tenminste veelbelovend, voor komende zaterdag tot 17 graden en op zondag misschien zelfs tot 24 graden. Op het prachtige terras van De Witte Olifant is het met deze temperaturen prima toeven.

brunch bestellen voor Moederdag

Het bezorgen en afhalen van uw bestellingen gaat ondertussen gewoon door vanuit Klazienaveen en Schoonebeek. Voor Moederdag (zondag 9 mei) kan er een heerlijke brunch besteld worden zowel in Klazienaveen als in Schoonebeek. Deze kan in goed overleg gehaald of gebracht worden.

Herberg De Witte Olifant

In Schoonebeek, Herberg De Witte Olifant, dat 2 jaar terug geopend is, is ondertussen stevig aan de weg getimmerd. Met nu 3 zalen, geschikt voor bruiloften, partijen, vergaderingen enzovoort, en 3 extra hotelkamers erbij, is het helemaal gereed voor de toekomst.

Metamorfose Grand Cafe De Witte Olifant

Ondernemer Jan Braam heeft de afgelopen periode niet op zijn lauweren gerust. Jan is in vestiging Klazienaveen aan de slag gegaan en heeft het interieur een kleine metamorfose doen ondergaan. Met een paar foto’s lichten we even een tipje van de sluier op. DWO_MSL_MSL02220webDWO_MSL02229webDWO_MSL02251webGrand Café De Witte Olifant in Klazienaveen is nu ook geschikt voor besloten feestjes, jubilea, vergaderingen en meer, zoals gezamenlijk naar een voetbalwedstrijd kijken op een groot TV-scherm met op zijn tijd de nodige versnaperingen erbij. “Er is ook een nieuwe cocktailkaart en daarnaast is het aantal biersoorten uitgebreid” geeft Jan Braam aan.

Kortom: “We gaan je zien” zegt Jan!