Negende Harry Potterfilm met drie minuten scene in Klazienaveen

Klazienaveen – De Harry Potter fantasiereeks wordt toch nog uitgebreid met een negende film. Het krijgt de titel “Harry Potter and the Misty Witch” mee. Een drie minuten durende scene erin, zal gemaakt gaan worden in Klazienaveen.

Oosterbos

Naar verwachting zal de film in de bioscoop te zien zijn in juli 2022. Een klein deel van de nieuwe film wordt binnenkort opgenomen in het Oosterbos. Om in de opnames de mysterieuze beoogde effecten te kunnen verkrijgen, zal er met grote rook- en nevelmachines gewerkt gaan worden.

Mistscenes

Staatsbosbeheer heeft intussen op de beoogde locaties al een flink aantal bomen gekapt. Volgens de filmregisseur, David Yates zijn hij en zijn team, samen met medewerkers van de Studio’s van Warner Bros enkele maanden achtereen op zoek geweest voor de beste locaties van de nog te creëren filmscene. “Deze zijn eindelijk gevonden”, zegt Yates, “met een perfecte lichtinval voor de mistscenes”. In deze beoogde scene komt er een heks tevoorschijn vanuit de mist. In totaal zullen de opnames, die in totaal ruim 12 uur in beslag gaan nemen, tot circa 3 minuten film moeten gaan leiden.

weinig bekend

In deze negende, en misschien wel de allerlaatste film “Harry Potter and the Misty Witch”, zullen ook enkele Nederlandse acteurs een rol gaan vertolken zegt filmregisseur David Yates. Wie dit zijn, kon of wilde de bekende regisseur niet zeggen. Wel is bekend gemaakt dat de titelsong door Rosa da Silva, een oud inwoonster van Klazienaveen, ingezongen gaat worden. De filmopnames starten, afhankelijk van de weerscondities, naar verwachting volgende week donderdag vroeg in de ochtend.

De eerste film met Harry Potter kreeg als titel “Harry Potter en de Steen der Wijzen” mee. Deze prachtige fantasiefilm zorgde destijds ervoor dat er wereldwijd miljoenen mensen fan werden van de Harry Potter fantasiefilms.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!