Rocket League toernooi voor jongeren in gemeente Emmen en Coevorden

Klazienaveen/Coevorden – Jongerenwerkers van de Sedna en het Maatschappelijk Welzijn Coevorden organiseren gezamenlijk een Online Rocket League toernooi!

Zaterdag 6 maart om 14.00 uur wordt er door de jongerenwerkers van Sedna en Maatschappelijk Welzijn Coevorden een Rocket League toernooi voor jongeren uit de gemeente Emmen en Coevorden. Aanmelden gaat via het online aanmeldformulier van Rocket League.

Als het je leuk lijkt om ook mee te doen, geef je dan snel op via deze link waarmee je rechtstreeks naar het aanmeldformulier gaat. Voor 6 maart krijgt iedere deelnemer dan via Whatsapp een berichtje tegen wie hij/zij moet spelen. Via je Rocket League account kun je vervolgens zien wie je tegenspeler wordt, zodat je 6 maart een leuke wedstrijd tegen elkaar kan starten.

Allemaal alvast veel plezier gewenst met dit leuke initiatief van de jongerenwerkers.

Welzijns en Gezondheids Centrum De Blokken
Van Echtenskanaal nz 161
7891 AJ Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!