Laatste dakspant gesloopt van voormalig schildersbedrijf Soenveld

Klazienaveen – De sloopwerkzaamheden van het pand van het voormalige schildersbedrijf Soenveld in hartje Klazienaveen is in volle gang. De laatste dakspant is vandaag gesloopt!

Nadat een aantal weken terug de verkeersborden al geplaatst werden voor mogelijk enige verkeersoverlast is er eindelijk een aanvang gemaakt met de werkzaamheden. Het sloopmateriaal wordt vrijwel direct afgevoerd door Cubri BV uit Schoonebeek. Trambrug_Soenveld_web-00525 Trambrug_Soenveld_web-00528Voor zowel de voetganger als fietser is het er eventjes niet erg fijn om er te passeren gezien het vele autoverkeer wat hier passeert.

gevaarlijk

Enkele delen van de tijdelijke bouwketen van de aannemer staan een klein stukje op straat. Oppassen dus! De bewijzering voor de fietsers is duidelijk: neem dat ding op je nek mee tijdens het oversteken… en dat vanaf de parkeerplaats!Trambrug_Soenveld_web-00531Trambrug_Soenveld_web-00530Trambrug_Soenveld_web-00532

Trambrug

Het project met appartementen dat gerealiseerd wordt op deze plaats, de hoek Langestraat-Pastoor Jongeriusstraat in het centrum van Klazienaveen, is eind vorig jaar goedgekeurd. Lang geleden lag schuin tegenover deze plek de bekende Trambrug, en hierom heeft het project de naam Trambrug meegekregen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!