Eerste van drie informatiezuilen ‘Het Oude Centrum’ onthuld

Emmen – Het eerste van de in totaal drie informatiezuilen ‘Het Oude Centrum’ is onthuld. De informatiezuilen geven de aanpak van ‘Het Oude Centrum’ van Emmen weer.

Wethouder René van der Weide en Avitec-directeur Ben Timmermans onthulden samen de eerste informatiezuil voor de aanpak van Het Oude Centrum van Emmen. De zuilen zijn voorzien van informatie over het gehele traject van de aanpak van het Oude Centrum.

– Wat we gaan doen
– Wanneer zijn we waar aan het werk
– Wie is uw aanspreekpunt
– Een impressie van hoe het er ongeveer uit gaat zien als het klaar is
– en nog veel meer.

Waar vindt u de informatiezuilen?

De drie, informatiezuilen zijn geplaatst op de drie ‘kruispunten’ van het projectgebied: bij de splitsing Hoofdstraat/Noorderstraat (voor Café De drie Paardjes), op de hoek Derksstraat/Hoofdstraat (nabij Jan van Peer) en op de hoek Derksstraat/Noorderstraat (nabij Kamst Mode).

Projectinformatie

Informatie over de aanpak ‘Het Oude Centrum’ is ook te vinden in het informatiepunt van Avitec aan  de Derksstraat 15. Maar ook via de bouwapp van de gemeente Emmen, de website https://gemeente.emmen.nl en via de social mediakanalen van de gemeente Emmen.

(Foto: Jan Anninga)