‘Into Nature’ in het Bargerveen vanaf 31 juli

Regio/Bargerveen – De beeldende kunstmanifestatie ‘Into Nature’ in het Bargerveen start op 31 juli dit jaar. Wandelend en/of fietsend genieten van kunstwerken gecreëerd door internationale topkunstenaars.

Tot in de herfstvakantie

Vanwege de coronapandemie start de kunstmanifestatie ‘Into Nature’  ruim een jaar later dan de bedoeling was. Het zou vorig jaar de  derde editie worden, maar nu dus alsnog een jaar later. Normaal gesproken is Into Nature alleen te zien in de zomer, maar dit jaar is de kunstroute extra lang open en ook te bezoeken tijdens de herfstvakantie.

Broedseizoen

In eerste instantie was het de bedoeling om de kunstmanifestatie al in april te openen maar dit bleek van wege de opbouwperiode niet haalbaar. In de weken erop volgend is het het broedseizoen. In deze perioden liggen alle werkzaamheden in het Bargerveen stil, dus ook geen opbouwwerkzaamheden voor ‘into Nature’.

De kunstmanifestatie ‘Into Nature’ in het Bargerveen vindt plaats van 31 juli tot en met 24 oktober. Meer informatie is te vinden via de link hieronder: www.intonature.net.

(Foto: Henk Lambers)

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!