Inschrijving 14e Heller&Heller Triathlon Klazienaveen 2021 vanaf 1 december geopend

Klazienaveen – De inschrijving voor de 14e Heller&Heller Triathlon van Klazienaveen is vanaf dinsdag 1 december geopend. De voorheen geplande 14e editie van 23 augustus van dit jaar, moest vanwege het coronavirus helaas afgelast worden.

Terug naar tweede weekend van juli!

De 14e editie van de Triathlon van Klazienaveen vindt nu alsnog plaats! De inschrijving voor deze unieke Triathlon van Klazienaveen opent namelijk op dinsdag 1 december 2020. Het programma in 2021 staat opnieuw garant voor deelname aan een prachtig sportfestijn voor zowel de jonge(re) deelnemer als de wat meer ervaren triatleet.

De Triathlon van Klazienaveen is terug naar het oorspronkelijke tweede weekend in juli, namelijk zondag 11 juli 2021! Het komende jaar is het programma ingevuld met een behoorlijk aantal disciplines.

Programma

De Peter van Dijk Kindertriathlon voor de jeugd van 5 tot en met 12 jaar, deze zal starten vanaf 08.30 uur vanuit het Neptunusbad in Klazienaveen. Omstreeks 10.30 uur zal er gestart worden met de FID Halve Triathlon. Aan het begin van de middag kan er gestart worden voor de Sportlandgoed Olympic Distance, individueel of in estafette vorm.  Hierna is het tijd voor de Elektrotechniek Emmen Sprint Triathlon. Ook hier kan er in individuele vorm of in estafette vorm deelgenomen worden.  Dan is er de JMS Techniek Teamtriathlon voor de 2e, 3e en 4e divisie Noord, wat een prachtige strijd in teamverband beloofd  te worden. Dan is er ook nog de Gabinova Jeugdtriathlon, een echte aanrader voor aanstormend triatlontalent tussen 12 en 15 jaar,

Nieuw: Familietriathlon!

In 2020 zou, uniek in Nederland, voor het eerst de familietriathlon georganiseerd worden. In het komende jaar 2021 word de Familietriathlon daadwerkelijk voor het eerst in Klazienaveen georganiseerd, samen met je ouders, vader, moeder, broer, zus, oom, tante, buren enz.
Triathlon_2018-P1020484

Inschrijven/informatie

Wil je meer informatie over alle triathlons, over de inschrijving, of zeker zijn van een startplaats, neem dan eens een kijkje op de website van de Stichting Triathlon Klazienaveen.
Inschrijven: https://www.triathlonklazienaveen.nl/inschrijven/
Website: https://www.triathlonklazienaveen.nl/

(Foto’s: archief Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!